Jug Srbije Lebane Politika Vesti

Naprednjaci u Lebanu obeležili jubilej stranke

 Srpska napredna stranka u Lebanu, nakon centralne proslave u Kraljevu, obeležila je u svojim stranačkim prostorijama desetogodišnjicu postojanja stranke u prisustvu mnogobrojnih članova. Obeležavanju stranke prisustvovali su koalicioni partneri Socijalističke partije Srbije, privatni preduzetnici i prijatelji. 

 

„Pre tri godine u Lebanu je napravljena jedna nova ekipa sa namerom da promenimo nešto što nije bilo dobro. Danas mogu slobodno da kažem da su promene vidljive i da Lebane ide u jednom dobrom pravcu a ja se iskreno nadam da će se ova tendencija nastaviti. Kao što i sami znate, gotovo da nema izjave, intervjua ili gostovanja u raznim medijima a da predsednika Srbije Aleksandr Vučić, bilo da je reči o privredi i razvoju Srbije a da nije pomenuo opštinu Lebane. Šta to znači? To znači, da Lebane koje nikada nigde nije bilo pomenuto do sada, ide jednim stabilnim korakom napred. Da ne govorim o ulaganjima koje je Lebane doživelo,mogu slobodno da kažem  jednu vrstu feniksa iz pepela, dok se sada oseća jedan boljitak u razvoju grada, u privredi, u razvoju privrede… Naredne godine otvaramo još jednu fabriku u Lebanu a nadam se da će biti i treća. Planiramo izgradnju bazena i još mnogo toga, tako da sa sigurnošću mogu reći da Lebane ide jednim sigurnim korakom napred“ – kazao je Goran Jović, poverenik Srpske napredne stranke u Lebanu, koji se ujedno i zahvalio svim prisutnima na podršci i poverenju koja im je ukazana.

 

Srpska napredna stranka je osnovana 21. oktobra 2008. godine i trenutno je najjača politička partija u Srbiji. Na vlasti je već šest i po godina, a za to vreme skupila je više od 750.000 članova. Taj broj neprestano raste. Odmah po osnivanju SNS je počela vrtoglavo da raste i dobija veliki broj pristalica.

„Sve ovo što smo izgradili do sada u Lebanu, izgradili smo na prijateljskoj bazi. Srpska napredna stranka obeležava deset godina postojanja dok smo u Lebanu na vlasti tek nepune tri godine i već se vidi boljitak, što ste i sami svedoci. Zahvaljujući našim zajedničkim radom, zalaganjem i rezultatima koje postižemo, opštini Lebane su sva vrata otvorena, imamo podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Svaki naš rezultat je javno pohvalio a to nam samo daje obavezu da budemo još bolji i da od Lebana napravimo lepo mesto za život, smanjimo nezaposlenost i otvorimo, kao što je već rekao poverenik SNS-a Goran jović, još neku fabriku u Lebanu“ – kazao je Ivan Bogdanović, predsednik opštine Lebane nakon čega je dobio gromoglasni aplauz prisutnih aktivista i gostiju.