Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Od danas radi leskovačko klizalište

Obaveštavamo Vas da jedanaesta sezona  „Klizališta Leskovac“ počinje sa radom u subotu , 5. januara 2019. godine u 10 časova .

Na platou etno kompleksa „Šop-Đokić“, na  površini od  oko 300 m2  formirana je ledena ploča kapaciteta 50-ak klizača. Radno vreme klizališta je od 10 do 22,15 sata.  Klizalište tokom dana radi kroz deset termina od po 60 minuta. Prvi termin je u 10 sati, a poslednji (deseti) u 21,15 sat.

Cena termina sa iznajmljenim klizaljkama je 200,  a sa sopstvenim klizaljkama 150 dinara. Svakog dana od 9,45 h, kada počinje prodaja karata, postoji mogućnost rezervacije bilo kog termina za taj dan.

Za sve one koji ne znaju da klizaju, organizovana je volontersko-instruktorska služba, koja je na klizalištu u svakom trenutku.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.