Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

Odbojkaški klub „Radan“ iz Lebana podelom majica svim selekcijama završio jednu od najuspešnijih klupskih sezona

Odbojkaški klub „Radan“ Lebane podelom majica svim selekcijama završio jednu od najuspešnijih klupskih sezona.

„Ovo je bila jako teška, duga i specifična sezona, čiji je vrhunac bio na kraju kada su i postignuti odlični rezultati na terenu. Kao znak pažnje i zahvalnosti podelili majice svim članovima, a koje smo obezbedili sredstvima lokalne samouprave i donacijom sponzora „Čvorko“ prevoz iz Togočevca. Mislim da smo zaokružili viziju kluba koju smo od samog početka imali i mogu da kažem da je naš klub dostigao vrhunac u jubilarnoj tridesetoj godini postojanja. Takođe, veoma je važno da je naš trud prepoznat od strane lokalne samouprave i od njih dobijamo maksimalnu podršku“ – rekao je Dragan Cvetković, trener kluba.

„Odbojkaški klub „Radan“ ima formirane sedam selekcije, od seniorskih do kadetskih, pionirskih, predpionirskih i predškolskih. Svima nama je za ponos činjenica da smo okupili oko 230 dece koja su svakodnevno motivisana za treniranje.

„Sa radom je počela i selekcija u Bošnjacu, gde imamo jako veliko interesovanje i to je samo pokazatelj da je početak rada sa decom u Bošnjacu pravi potez. U toku leta će se napraviti jako kratka pauza sa treninzima, tako da pozivam svu decu koja žele da se bave odbojkom da nam se potpuno besplatno, već od narednog treninga, priključe“ – kazao je Nebojša Đorđević, sportski direktor OK „Radan“.

Inače, kako su nam iz kluba naveli, ublažavanjem mera Kriznog štaba već sada se krenulo sa pripremama za održavanje tradicionalnog „Turnira prijateljstva“, koji će se održati u septembru, i na kome se očekuje oko desetak ekipa iz inostranstva.