Bojnik Crna Trava Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Medveđa Vesti Vlasotince

Održan sastanak inspekcijskih službi i vlasnika ugostiteljskih objekata u Jablaničkom okrugu

U ponedeljak 07. septembra u Jablaničkom upravnom okrugu, održan je sastanak na kojem su prisustvovali načelnik okruga, šef Odseka za sanitarni nadzor, predstavnici komunalnih inspekcija i komunalne milicije, jedinica lokalnih samouprava sa teritorije Jablaničkog okruga, na kome su dogovoreni zajednički nadzori nad ugostiteljskim objektima na teritoriji Jablaničkog okruga, a sve u cilju poštovanja mera Vlade Republike Srbije koje se tiču sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-Cov-2.

Dan kasnije, u Jablaničkom upravnom okrugu, održan je sastanka načelnika okruga, šefa Odseka za sanitarni nadzor Leskovac, načelnika inspekcijskih službi Gradske uprave grada Leskovca i većine vlasnika ugostiteljskih objekata u Jablaničkom okrugu. Ugostiteljima su predočene aktuelne uredbe, naredbe i odluke Vlade Republike Srbije (Republički Krizni štab) a u skladu sa istim vršiće se pojačan nadzor nad ugostiteljskim objektima.

Svaki inspektor vršiće nadzor iz svog domena u okviru zajeničkih nadzora. U slučaju da je došlo do nepoštovanja propisanih mera podnosiće se prekršajne prijave u roku od 48 sata od strane inspekcijskih službi, navodi se u saopštenju iz kabineta načelnika Jablaničkog upravnog okruga.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.