Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Opština Bojnik izdvojila 6 miliona za novo vozilo za odvoz smeća

Javno komunalno preduzeće ,,Jedinstvo” Bojnik dobilo je novo i savremeno vozilo za odvoz smeća.

Za nabavku ovog vozila iz opštinskog budžeta izdvojeno je oko 6 miliona dinara. Kako ističe predsednik opštine Nebojša Nenadović ovo je peto vozilo koje je za kratko vreme nabavila lokalna samouprava, a u znatnoj meri biće unapređene usluge JKP Jedinstva jer će se prikupljanje i odvoz smeća osim Bojnika, Dragovca i Pridvorice uskoro obavljati i u Kosančiću jer će u ovom selu biti postavljeni kontejneri, a u planu je da se ovom uslugom obuhvate i Đinđuša, Ćukovac i ostala mesta.

Direktor JKP Jedinstva Borislav Ilić ističe da nabavka novog smećara neće za sada uticati na povećanje cene ove komunalne usluge. Ilić napominje da će se smeće odvoziti u Deponiji Željkovac i da će na taj način biti ispunjeni ekološki standardi u opštini Bojnik.

Novi smećar je već registrovan i spreman za upotrebu i na teren će izaći ovih dana.

Foto:Tv 4S

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.