Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Opština Medveđa potpisala kupoprodajni ugovor sa „Spektrom“ iz Čačka

Imovina „Spektra“ iz Čačka, u Medveđi, inače vlasništvo nekadašnje fabrike špriceva u Gazdaru (1.646 kvadrata), sa još pet objekata površine 205 kvadrata, kao i 95 ari zemljišta u privatnoj svojini, opremom i kancelarijskim nameštajem, javnim nadmetanjem, pripala je opštini Medveđa.

 

Dr Nebojša Arsić je danas ispred opštine Medveđa potpisao kupoprodajni ugovor sa stečajnim upravnikom D.o.o. „Spektra“ iz Čačka, a u vezi kupovine nepokretne i pokretne imovine bivše fabrike špriceva u selu Gazdare u opštini Medveđa.

Stečaj nad „Spektrom“- Privrednim društvom za proizvodnju i promet medicinskih sredstava, laboratorijskog pribora i plastične ambalaže, otvoren je 2017. godine zbog trajne nemogućnosti plaćanja obaveza.

Nakon potpisivanja Ugovora o kupoprodaji, stečajni upravnik je sa predsednikom opštine i svojim saradnicima obišao nepokretnost u Gazdaru, gde je izvršena primopredaja objekta.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.