Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Otvorena Mesna kancelarija Povereništva SNS Lebane u Bošnjacu

Krajem marta meseca otvorena je Mesna kancelarija Povereništva SNS Lebane u Bošnjacu, najvećem selu na teritoriji opštine Lebane, prema kome gravitira 8 mesnih zajednica.

Kancelarija mesnog odbora u Bošnjacu je kompletno opremljena iz sredstava članstva i ona će u narednom periodu služiti za bolju komunikaciju i bolje funkcionisanje Srpske napredne stranke u opštini Lebane. Odmah po samom otvaranju u Srpsku naprednu stranku je pristupilo 38 novih članova, što je i dokaz da smo otvaranjem ove mesne kancelarije približili ne samo članstvo Srpskoj naprednoj stranci u Lebanu, već i otvorili vrata za pristupanje novih članova što je dokazao ovoliki odziv za članstvom, a postoji interesovanje za povećanje ovog broja.

Mesna kancelarija SNS u Bošnjacu biće otvorena ne samo za članove Srpske napredne strane, već i za one koji žele da pruže podršku politici Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.