Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Petaci pokazali odlično znanje iz matematike

U OŠ Vuk Karadžić organizovan je kviz iz matematike za učenike petog razreda. Kviz je, u saradnji sa nastavnicima matematike, osmislila nastavnica matematike u ovoj obrazovnoj ustanovi Jelena Trajković.

Učenici su bili podeljeni po odeljenjima, tako da su bile tri ekipe, dok su publiku i navijače činili ostali učenici petog razreda i nastavnici.
U prvom delu su kapiteni grupa davali odgovore na pitanja koja je postavljao voditelj kviza Aleksandar Jović i za svaki tačan odgovor dobijali poene. Drugi deo kviza je bio Polibijev kvadrat za koji su učenici pokazali veliku zainteresovanost i pokazali logičko zaključivanje. Na kraju kviza su bile asocijacije gde su učenici kroz igru  pokazali svoja znanja i spretnost u brzini i tačnosti davanja odgovora.
Komisiju su činile nastavnice Snežana Stojilković i Jelena Trajković. Pobednici su dobili simbolične poklone u vidu školskog pribora. Ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti koje se realizuju u školi te treba pohvaliti trud i entuzijazam zaposlenih kao i dobru volju, razumevanje i podršku direktora ove vaspitno-obrazovne ustanove.
Kako je protekao kviz pogledajte u foto galeriji.
 
 
 
 
 
 
 

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.