Leskovac Vesti

Pismo zahvalnosti graodnačelniku Leskovca

Maturantkinja Srednje škole iz Grdelice Jelena Ilić uputila je gradonačelniku Leskovca i gradu Leskovcu pismo zahvalnosti zbog podrške koju grad pruža mladima, kao i zbog nagradne ekskurzije za maturante koju je finansirao grad. Pismo je objavljeno na zvaničnom sajtu grada Leskovca.

Leskovac – Zovem se Jelena Ilić, rođena sam u Grdelici i maturant sam Srednje škole u ovom mestu. Nosilac sam Vukove diplome, a pored toga proglašena sam i za đaka generacije. Jedna sam od brojnih učenika koji su za svoj trud nagrađeni ekskurzijom koja je preko Kancelarije za mlade organizovana pod pokroviteljstvom grada Leskovca.
Ovim putem želim da Vam se zahvalim pre svega na podršci koju nesebično pružate mladim ljudima, a koja se između ostalog ogleda kroz ovu ekskurziju, kao i kroz novčane nagrade koje dodeljujete učesnicima takmičenja za osvojeno jedno od prva tri mesta, čiji sam, takođe, dobitnik.
Ekskurzija je bila veoma lepa i organizovana je na visokom nivou. Počev od smeštaja, hrane, ljudi koji su brinuli o nama, Agencije za lokalni ekonomski razvoj, sve je bilo besprekorno, navodi se na kraju pisma koje prenosi zvanični sajt grada Leskovca.