Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Počinje rekonstrukcija glavne zgrade Opšte bolnice Leskovac

Rekonstrukcija zgrade finansira se preko Kancelarije za javna ulaganja Vlade Srbije,  trajaće 3 godine i biće realizovana kroz 3 faze. Prva faza radova podrazumeva zamenu stolarije, sanaciju fasade i krovne konstrukcije, a izvođač radova preduzeće Kej company iz Valjeva, danas je uvedeno u posao.Vrednost radova iznosi 5 miliona evra, a rok za završetak je 12 meseci.

„Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije prepoznala je važnost ulaganja za našu zdravstvenu ustanovu i pored prvobitne sume od 15 miliona za reknstrukciju izdvojili još dodatnih 6 miliona evra za nabavku nove opreme.Pacijenti i svi ljudi kojima je lečenje neophodno i svi zaposleni zaslužuju da borave i rade u ustanovi dostojnoj delatnosti kojoj je namenjena“, kazao je gradonačelnik Leskovca, dr  Goran Cvetanović.

Utrošena je ogromna energija pre svega grada i gradonačelnika da bi uopšte ušli u ovu priču, a onda je trebalo zatvoriti i doći do ove faze kada dolazi do početka radova,rekao je direktor leskovačke bolnice doktor Nebojša Dimitrijević. On je najavio da Leskovac dobija i magnetnu rezonancu koja će u Opštu bolnicu stići u aprilu ili maju 2019.godine.

Na današnjoj konferenciji prikazan je i film sa nedavne dodele nagrade u Honkongu, koja je nakon prošlogodišnje nagrade Evropske poslovne asocijacije i Internacionalnog komiteta Sokrata sa sedištem u Londonu, pripala Opštoj bolnici u Leskovcu.

Na današnjoj konferenciji prikazan je i film sa nedavne dodele nagrade u Honkongu, koja je nakon prošlogodišnje nagrade Evropske poslovne asocijacije i Internacionalnog komiteta Sokrata sa sedištem u Londonu, pripala Opštoj bolnici u Leskovcu.

Predsednik podružnice Srpskog lekarskog društva u Leskovcu Goran Stanojević uručio je ovom prilikom za nesebičnu pomoć i podršku ovoj zdravstvenoj ustanovi, godišnje zahvalnice Srpskog lekarskog društva gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću i direktoru bolnice Nebojši Dimitrijeviću.

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.