Društvo Srbija Vesti

Pomozimo Anastasiji Spasić iz Vlasotinca

Anastasija Spasić iz Vlasotinca je rođena kao zdrava devojčica, iako je rođena na samom početku devetog meseca trudnoće, sa malom kilažom, od svega 1850 grama.
Roditelji su primetili blago nenapredovanje u njenom fizičkom razvoju, kada ni posle šestog meseca Anastasija nije mogla da sedi, niti da se podiže na rukice. Kasnije nije mogla ni da puzi na kolenima. Nakon bezbroj pregleda, konsultacija i neizvesnosti, Anastasiji je potvrđena dijagnoza statičke kvadriplegične cerebralne paralize. Od tada do danas, mala Anastasija nije napravila svoje prve korake. Redovno posećuje klinike, banje i specijaliste nadajući se da će medicina pomoći njeno normalno odrastanje.
Anastasiji su neophodna novčana sredstva za dalje fizikalne terapije,logopedske i defektološke tretmane, banjska lečenja, ortopedska pomagala kao i za rad sa psihologom i neurologom. Pozivamo vas da nastavite sa uplatama na dinarski račun 165-7010855807-48, devizni račun IBAN(EUR): RS351657010855831-73, otvoren u Addiko banci i putem PayPal naloga, paypal.me/pokrenizivot; Svrha uplate: Za Anastasiju Spasić
Sve informacije kako za Anastasiju Spasić, tako i za druge korisnike Fondacije možete pogledati na linku https://www.pokrenizivot.com/korisnici/ https://www.pokrenizivot.com/doniraj/anastasija-spasic/
infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.