Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

„Porodice palih boraca“ izneli svoje probleme lokalnom rukovodstvu

U sali Skupštini opštine Lebane održan je, po prvi put, sastanak „Porodice palih boraca“, na nivou lokalne samouprave. Sastanku su prisustvovali predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović, zamenik predsednika Boban Pejić i pomoćnik predsednika opštine Lebane, Miodrag Živković.

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović zahvalio se prisutnim građanima koji su imali želju da predoče probleme sa kojima se suočavaju. Bogdanović je kazao da je lokalna samouprava na raspolaganju svojim građanima i da u svakom momentu, lokalna samouprava nastoji da reši probleme u skladu sa svojim mogućnostima.

Predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem kazali su da će se u najskorijem vremenu regulisati sve isplate ali i da će biti rešeni i problemi infrastrukture i puteva.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.