Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Porodici Njeguš iz Marovca hitno potrebna pomoć

Udruženje građana za pomoć deci sa potrebnim potrebama Srce za decu Medveđa pokreće humanitarnu akciju za pomoć porodici Njeguš iz Marovca.

Porodici Njeguš iz Marovca neophodna je naša pomoć i solidarnost. Kuća u kojoj živi ova porodica je oronula i neophodna je hitna popravka kako bi preživeli zimu, kao i osnovni kućni aparati, odeća i ćebad. 

Udruženje Srce za decu Medveđa  upućuje apal svim humanim građanima da se uključe u ovu akciju a svaka pomoć je dobrodošla.

Donacije u hrani, odeći i materijalu sprovodiće se uz pomoć Crvenog krsta u Medveđi a novčanu pomoć možete uplatiti na žiro račun 205-0000000242720-10 sa naznakom „Vaše malo nama puno znači“.

Bliže informacije možete dobiti na brojeve 064/43-79-873 i 061/29-33-455

 

Info centar juga

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.