Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Poseta ambasadora Kraljevine Belgije opštini Medveđa

Opštinu Medveđa juče je posetio novoimenovani ambasador Kraljevine Belgije u Srbiji, Kunrad Adam. Ovo je inače njegova prva zvanična poseta opštini Medveđa, obzirom da je na mestu ambasadora svega pola godine.


U kabinetu predsednika opštine, pored NJegove Ekselencije gospodina Adama, sastanku je prisustvovao i prvi sekretar ambasade Belgije, Ruben Van Opstal kao i predstavnici lokalne samouprave.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić istakao je da je razlog posete upoznavanje sa trenutnom situacijom na ovom prostoru, ostvarivanje bolje saradnje kao i povezivanje investitora iz Belgije sa opštinom Medveđa.

Nakon sastanka u kabinetu, ambasador je u društvu predsednika opštine obišao i Sijarinsku banju i upoznao se sa prirodnim bogatstvima našega kraja.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.