Politika Srbija Vesti

Povereništvo SNS: Saopštenje povodom neprimerenog ponašanja direktora TOOL-a

Saopštenje Povereništva Srpske napredne stranke u Lebanu, povodom neprimerenog ponašanja direktora TOOL-a Bojana Jovića na danas održanoj sednici skupštine opštine Lebane, prenosimo u celosti:

Odbornici Srpske napredne stranke u Lebanu najoštrije osuđuju nerpimereno ponašanje i nepoštovanje Skupštine na kojoj je direktor TOOL na neprimeren način vređao i omalovažavao Predsednika opštine, a samim tim i Srpsku naprednu stranku, ponašajući se protivno principima rada Srpske napredne stranke. S tim u vezi Povereništvo je na hitnoj sednici jednoglasno dalo predlog da se uputi predlog IO Srpske napredne stranke da se Bojan Jović isključi iz Srpske napredne stranke, zbog ponašanja i štete kojom je samo dao prostora opozicionim strankama kao i medijima da omalovaže rad i aktivnosti opštinskog rukovodstva u Lebanu i same Srpske napredne stranke. Ovim želimo da pokažemo da nema zaštićenih i onih koji narušavaju stabilnost i jedinstvo Srpske napredne stranke u Lebanu i da takvima nema mesta među članstvom“ – navodi se u saopštenju Povereništvo Srpske napredne stranke Lebane.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.