Društvo Jablanički okrug Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Predsednik opštine Medveđa čestitao slavu vernicima i kolegama

Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić čestitao je današnji praznik Sveti Vrači svim pravoslavnim vernicima koji danas slave.

Arsić je ujedno čestitao slavu i svim zdravstvenim radnicima, kolegama koji ove svetitelje slave kao zaštitnike svoje profesije u želji da budu uspešni, kao i do sada.

„Uvažene kolege lekari, u svoje lično ime i u ime opštine Medveđa čestitam vam danas slavu profesije iskreno verujući da će nam Sveti Kozma i Damjan dati snage da izdržimo u borbi sa celokupnom epidemiološkom situacijom sa kojom se borimo svi zajedno. Verujem da će ova pošast uskoro biti iza svih nas i da ćemo nastaviti sa jačanjem zdravstvenog sistema i krenuti putem ubrzanog razvoja“ – navodi se u čestitki predsednika opštine Medveđa dr Nebojše Arsića.

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.