Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Predsednik Skupštine Srđan Jović obišao radove pred početak asfaltiranja u Slišanu

Predsednik Skupštine opštine Lebane, Srđan Jović obišao je danas radove koji se izvode u Slišanu i gde bi sutra trebalo da počne asfaltiranje.

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prilikom obilaska Caričinog grada, sačekao je veći broj meštana sela Slišane koji su tada izneli njihov najveći problem, odnosno loš put. Vučić je tom prilikom obećao meštanima Slišana i Bačevine da država može da obezbediti novac i da će ta deonica puta, u dužini od 9 kilometara, biti urađena u najskorijem vremenu.

Svi radovi pred početak asfaltiranja su danas završeni i sutra zvanično počinje asfaltiranje deonice puta Slišane – Caričin Grad. Radove je danas obišao predsednik Skupštine opštine Lebane, Srđan Jović koji kaže da je jako zadovoljan situacijom na terenu.

Kako saznajemo ova deonica puta trebala bi u celosti biti završena najkasnije do 15. avgusta.

 

(Info centar juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.