Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

Predstavnici Sportskog saveza Srbije posetili danas opštinu Lebane (VIDEO)

Predstavnici Sportskog saveza Srbije posetili su danas opštinu Lebane. U kabinetu predsednika opštine Lebane, Ivana Bogdanovića održan je radni sastanak kome su prisustvovali predstavnici Sportskog saveza opštine Lebane.
Kako je rečeno, nakon održanog sastanka, cilj ove posete je popularizacija, pomoć i promocija sporta u opštini Lebane ali i veče internacionalnog profesionalnog sporta koje je u subotu održano u Lebanu. Iz opravdanih razloga predstavnici Sportskog saveza Srbije nisu te večeri bili prisutni u Lebanu te im je danas predsednik Bogdanović uručio pehar i povelju za izuzetan doprinos u razvoju sporta.
„Mi smo danas razgovarali i o uspesima naših sportista, o želji da ih zadržimo u Lebanu, kao i o sitnim problemima koje uz stručnu pomoć Sportskog saveza možemo da rešimo, rekao je predsednik Bogdanović i zahvalio se predstavnicima Sportskog saveza Srbije na izuzetnoj saradnji.
„Zateko sam jednu mladu i ambicioznu ekipu, na čelu sa predsednikom opštine i svim ljudima okupljenim oko sporta i ne krijem zadovoljstvo što je to tako. Ova ekipa će uz našu pomoć sport u Lebanu dovesti do jednog zavidnog nivoa“ rekao je Goran Marinković u ime Sportskog saveza.
Ceo snimak možete pogledati na sledećem linku
infocentarjug.rs