Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Prikupljene 62 jedinice krvi u Lebanu

U današnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koju su organizovali Crveni krst Lebane i Zavod za transfuzija krvi iz Niša prikupljeno je 62 jedinice krvi, od tog broja prvi put je dalo krv njih 12.

Učenici srednje Tehničke škole Vožd Karađorđe su pokazali svoju humanost i nesebičnost i odazvali se u većem broju akciji davanja krvi, a akciju su podržali još i Gimnazija iz Lebana, radnice Dečjeg vrtića, policajci iz Policijske stanice Lebane kao i veliki broj naših građana.

Dugogodišnji davalac krvi Dejan Stanković danas je dao 50-ti put krv i po ko zna koji put spasio nečiji zivot. Iz Crvenog krsta Lebane se zahvaljuju svim davaocima i nadaju se da će i naredne akcije dobrovoljnog, anonimnog i nenagrađenog davanja krvi biti uspešne.

Ujedno i svim građanima opštine Lebane Crveni krst želi srećnu Novu godinu.

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.