Društvo Jug Srbije Lebane Vesti

Pripreme za asfaltiranje u Pertatu u završnoj fazi

Pripreme za asfalt, u smislu nasipanja, valjanja, ravnjanja, postavljanja cevi za odvod atmosferskih voda, podizanja šaht otvora …sve je to u završnoj fazi i meštani Pertata će moći zimu da dočekaju bez blata i rupa na putu.

Asfalt, dužine 937 metara i 5 metara širine biće urađen u ovoj mesnoj zajednici , inače, Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i opština Lebane zajedničkim sredstvima u iznosu od 12.719.664 dinara, finansiraju uređenje atarskih puteva u mesnim zajednicama opštine Lebane.

 

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.