Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

PWW Lebane uputio apel građanima da ne parkiraju vozila blizu kontejnera

Rukovodstvo radne jedinice PWW u Lebanu uputilo je apel svim građanima sa teritorije ove opštine da ne parkiraju svoja vozila nepropisno, gde je to regulisano saobraćajnim znakom, jer u tom slučaju vozilo kompanije PWW nije u mogućnosti da isprazni kontejnere po redovnom rasporedu za iznošenje komunalnog otpada. Apel se odnosi se i na sve stanovnike koji svojim automobilima blokiraju ulazak vozila u ulice.
Nepropisno parkiranje
Odeljenje kompanije PWW ujedno obaveštava sve građane da ne odlažu vruć pepeo u pomenute kontejnere iz bezbednosnih razlog.
„Svi oni građani koji se ogluše o ovaj apel biće sankcionisani od strane inspekcijskih i policijskih službenika“ – stoji u saopštenju koje potpisuje rukovodilac radne jedinice PWW u Lebanu, Miloš Pesić.
infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Mislim da lokalna samouprava nezna sta radi …umesto da natera PWW da za milione koje kradu od gradjana naplacujuci neiznosenje smeca i odnoseci novac stranom vlasniku koji neradi nista,koji sminka unutrasnjost grada a spoljasnost pretvara u deponiju,natera PWW da taj novac i zaradi…sredi divlje deponije,tj na svakoj deponiji asvalt i novi kontejneri,djubre iznosenje 2puta nedeljno,cisti kontejneri,raZvrstavanje smeca,…u mojoj ulici 8novembar polovini kuca iznosi smece a polovina pravi divlje deponije… kamioni im vise smrde nego smece,ne peru ih…Milose ti se sa njima dogovaras kako da isprljas grad,zemljiste zagadis,napravis divlje DEPONIJE…itd…primas platu za nista kao sto i oni koriste vas koji umesto da ih nateraju da rade i ociste grad terate gradjne da pomeraju auromobile…Idite u Buvce,Prekopcelicu itd mozda bolje sagledate situaciju…jeste imaju ugovor na 20god ali ih naterajte da dosju do svake kuce u Lebanu ,za okolinu necu ni da pricam jer GRAD niste resili….
    Pozdrav

Komentarisanje je zatvoreno.