Medveđa Vesti

Radovi na putu Medveđa Lebane

Na delu magistralnog puta izmedju Medvedje i Lebana u toku su radovi na rekonstrukciji ove saobraćajnice. Trenutno se radi jedna od najkritičnijih deonica od Crnog Vrha prema Lebanu. Radovi su krenuli pre nekoliko dana, a danas je stavljen prvi sloj asfalta. Time se ostvaruje obećanje predsednika opštine Medveđa dr Nebojše Arsića dato prošle godine da je jedan od prioriteta opštine za ovu godinu rekonstrukcija magistralnog puta Lebane Medveđa. Radove finansiraju Putevi Srbije, a izvođač radova je PZP Vranje trejd.

04

01

Radove je obišao predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić koji je istakao da je ovo veliki dan za Medveđu jer bez dobrog puta nema ni razvoja privrede.

03

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.