Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Riblja čorba sutra u Lebanu na “Teodora festu”, drugo veče makedonski DJ GALOSKI

Tradicionalni dvodnevni muzički festival “Teodora fest” ove godine se održava po deveti put na stadionu FK „Radan“ u Lebanu.

Prve večeri gost ovogodišnjeg Teodora Festa biće legendarna grupa RIBLJA ČORBA u punom sastavu a ulaz za sve posetioce ovog tardicionalnog festivala je besplatan. Koncert počinje u 23 sata.

Izvor:You Tube

Jedan od najtraženijih DJ-eva i producenata sa Balkana, momak koji je imao prilike da svoju muziku pušta rame uz rame sa najvećim svetskim imenima kao što su Hardwell, Martin Garix i mnogi drugi, ovog leta nastupiće drugo veče na Teodora festu u Lebanu, 27. jula na pomoćnom terenu FK “Radan”.

Izvor: YouTube

Najbolji makedonski DJ i producent, Galoski, svojom muzikom i izdanjima za najveće svetske izdavačke kuće kao što su Protocol Recordings (Nicky Romero), Flamingo Recordings (Fedde Le Grand), Universal Music i još mnoge druge, za vrlo kratko vreme dobio je epitet najveće zvezde u usponu sa Balkana.

Kroz njegovu dosadašnju muzičku karijeru, talentovani Makedonac je dobio podršku od najvećih svetskim imena kao što su David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike , Afrojack, Avicii, Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Arty kao i od mnogih drugih.

 

(Info centar juga)