Društvo Izbori 2020 Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Politika Srbija Vesti

Srpska radikalna stranka predala je danas listu kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Leskovca

Srpska radikalna stranka predala je danas listu kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Leskovca. Na listi se nalazi 25 odborničkih kandidata koje je potpisima podržalo 756 građana.

Predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Leskovcu, Tomislav Ljubenović je kazao da se na listi ove političke partije nalaze ljudi svih obrazovnih struktura, ali i radnici i poljoprivrednici, a ispoštovana je i polna ravnopravnost.

Kako je podvukao Ljubenović ova stranka ima svoj program koji čini kvalitet i doslednost u radu. Kvalitetniji i bolji standard građana je imperativ Srpske radikalne stranke .

On je zaključio da je izborni proces započet po jednom, a završen po drugom izbornom zakonu i izneo stav da je drugi zakon omogućio bržu i bolju overu potpisa jer se umesto komplikovane procedure kod notara kod upravnih organa posao okončava kvalitetnije.

 

Kraj

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.