Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Sutra u Lebanu TRKA ZA SREĆNIJE DETINJSTVO

U utorak 10. oktobra sa početkom od 12 časova u centru Lebana biće održana TRKA ZA SREĆNIJE DETINJSTVO u organizaciji Crvenog krsta Lebane.

Trka za srećnije detinjstvo je jedna od tradicionalnih, najmasovnijih i najšire prihvaćenih rekreativno – humanitarnih aktivnosti Crvenog krsta namenjena podmlatku i omladini. Ova aktivnost ima za cilj da među mladima u osnovnim i srednjim školama podstakne humanost, promoviše zdrave stilove života i propagira volonterski rad.

Planirano je ukupno 10 trka i to: prvo predškolci, a zatim osnovci od I do IV razreda – posebno dečaci a posebno devojčice. Deo ulice Cara Dusana u Lebanu od 12 sati biće zabranjen za saobraćaj.

Slogan trke je *IMAMO CILJ – DOĐI NA START *.

 Crveni krst Lebane ovom prilikom poziva roditelje i učitelje da povedu svoju decu i pokažu da su svi pobednici jer time promovišu svoju humanost, sport i zdrave stilove života.

     

(ICJ)

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.