Bojnik Društvo Jablanički okrug Srbija Vesti

Svečanom sednicom Skupštine danas obeležen 7. oktobar Dan opštine Bojnik

Svečanom sednicom Skupštine danas je obeležen 7. oktobar Dan opštine Bojnik. Nakon himne Republike Srbije prisitnima se obratio predsednik Skupštine opštine Bojnik, Dragiša Dimitrijević, i pozdravio prisutne goste.

U toku sednice prikazan je i polučasovni film u kojem su prikazani svi postignuti rezultati za poslednjih godinu dana na teritoriji opštine Bojnik.

Prisutne goste pozdravio je i predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović, i tom prilikom rekao da je ova opština zahvaljujući podršci Vlade Republike Srbije, a posebno razumevanju predsednika Aleksandra Vučića postaje privlačno mesto za dalja ulaganja što potvrđuje Agroindustrijska zona u koju je uložena suma od milion evra.

Snimak današnje svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine Bojnik možete pogledati u video prilogu:

Na Svečanoj sednici SO Bojnik oktobarske nagrade za 2021. godinu dobili su: Bratislav Lekić iz Leskovca za doprinos u promovisanju opštine Bojnik u medijima, Tatjana Milenković iz Bojnika za neposredni i nesebični rad sa učenicima i Vlastimir Stojanović iz Bojnika za zalaganje na dužnosti sekretara MZ Bojnik.

 

infocentarjug.rs

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.