Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Sport Vesti Vlasotince

U Bojniku održan humanitarni turnir u futsalu

U sportskoj hali u Bojniku danas je po prvi put ordžan humanitarni turnir u futsalu pod nazivom „Za dečiji osmeh“. Organizator ovog turnira bila je omladina Socijalističke partije Srbije iz Bojnika.

Kako je za portal Info centar juga, u ime organizatora, rekao Predrag Đorđević, zamenik predsednika omladine SPS-a iz Bojnika, omladina ove partije odlučila se da organizuje ovaj turnir kako bi skupila sredstva za decu kojima je pomoć najpotrebnija.

„Sva sredstva od kotizacije na ime učešća na turniru u futsalu biće donirana deci iz Bojnika kojima je najpotrebnija. Ovom prilikom se zahvaljujemo na pomoći prilikom organizovanja turnira Turističkoj organizaciji Bojnik, predsedniku Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije iz Leskovca Aleksandru Đuroviću i predsedniku opštine Bojnik Nebojši Nenadoviću“ naveo je Predrag Đorđević.

   

Kako je dodao Đorđević podmladak SPS-a će i nadalje organizovati različite humanitarne akcije kako za pomoć deci, tako i odraslima.

Na današnjem turniru u futsalu pored domaćina iz Bojnika učestvovali su i predstavnici Socijalističke omladine iz Lebana, Leskovca i Vlasotinca.

   

    

Pobednici prvog turnira „Za dečiji osmeh“ su omladinci SPS-a iz Vlasotinca, drugo mesto zauzela je ekipa iz Lebana, dok je trećeplasirana ekipa domaćina iz Bojnika.

Iz Socijalističke omladine Bojnik navode da će se potruditi da ovaj turnir postane tradicionalan, a takođe se nadaju da će naredni put biti više ekipa učesnika.