Društvo Srbija Vesti

U borbi protiv korupcije i kriminala neće biti zaštićenih

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin istakao je danas, nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije, da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Srbije i državnog vrha.

Vulin je, takođe, naglasio da je Aleksandar Vučić prvi predsednik koji je obećao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to je ispunio.

On je izdao jasno naređenje da se državni organi obračunaju sa organizovanim kriminalom i korupcijom i mi ćemo to, kao što smo već pokazali, sprovesti u delo, rekao je ministar, dodavši da su narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni na siromaštvo i lošu budućnost.

Srbija je iz godine u godinu ekonomski sve jača i mi ćemo odlučnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju zemlje i boljem životu svih naših građana, poručio je Vulin.

Kolegijumu su, između ostalih, prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i vršilac dužnosti načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala Žarko Mladenović i načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

infocentarjug.rs

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.