Jug Srbije Lebane Vesti

U četvrtak isključenje struje zbog radova

Operator distributivnog sistema „EPS Distribucija“ Ogranak Leskovac, pogon Lebane obaveštava svoje kupce sa područja opština Lebane, da će u četvrtak 12. oktobra tekuće godine u vremenu od 9 do 14 sati, zbog zbog revizije trafostanice 35/10 kV „Lebane 2“, biti primorana da isključi napon svim korisnicima distributivnog sistema u naseljima: Goli Rid, Nova Topola, Prekopčelica, Sekicol, Mijajlica, Svinjarica, Bačevina, Štula, Kodralija, Lalinovac, Radinovac i korisnicima distributivnog sistema koji se električnom energijom snabdevaju iz trafostanice Šumaska dolina, Pavlove livade 1 i 2, Betonjerka, Trikotaža, Romi. Selište, Lozište, Ašanka, 13. Brigada, Vukajlo Kukalj, Repetitor i L 05 u Lebanu.

„Elektrodistribucija Leskovac“ pogon Lebane se ovom prilikom izvinjava svim svojim kupcima koji će zbog planiranih radova ostati bez napona, navodi se u saopštenju.

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.