Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

U Donjem Krajincu danas završeni radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije i asfaltiran put ka isturenom odeljenju Osnovne školi „Radoje Domanović“ i

Danas su u Donjem Krajincu radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije privedeni kraju. Grad Leskovac za ove radove izdvojio je 1,7 miliona dinara.

Vladimir Branković, član Gradskog veća kazao je danas, na konferenciji za novinare, da je pored ovih radova, na izgradnji atmosferske kanalizacije, predviđena i saobraćajnica, ugrađeni su gajger slivnici a da se danas krenulo i sa asfaltiranjem na prilazu ka isturenom odeljenju Osnovne školi „Radoje Domanović“ u Donjem Krajincu, koje je i završeno u toku dana.

Direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić je rekao da je ovaj kolovoz je bio u jako lošem stanju, voda se zadržavala što je predstavljalo problem deci na putu do škole pa je na osnovu zahteva mesne zajednice urađen projekat koji je sada sproveden u delo.

Info centar juga

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.