Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu danas svečana podela Ponosnih kartica za sve majke sa troje i više dece

 

U Domu kulture Radan danas sa početkom od 18 sati biće održana svečana dodela Ponosnih kartica Pokreta za decu Tri plus. Ovom prilikom pozivaju se sve majke, koji su popunile zahtev za izdavanje kartice na šalteru Uslužnog centra opštinske uprave u Lebanu, da dođu sa svojom decom i prisustvuju svečanosti povodom dodele kartica.

PONOSNA KARTICA 2019 „Cena minus za 3+“ je namenjena porodicama sa troje i više dece. Imenovana je na majku i donosi popuste u brojnim pravnim subjektima.

Vlasnici Ponosne kartice mogu ostvariti popuste u objektima širom Srbije, Klikom na 3+ Lebane – http://triplus.org.rs/lebane/ videćete gde sve možete ostvariti popust.

 

(Info centar juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.