COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji 136 osoba

Na teritoriji opštine Lebane nema zaraženih korona virusom, a u samoizolaciji se nalazi 136 osoba, potvrđeno je Info centru.

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu redovno obilaze sva lica koja se nalaze u samoizolaciji. Obilazak se vrši više puta u toku dana a kako saznajemo do sada nije bilo nikakavih problema i niko od ovih lica nije prekršio samoizolaciju.

Kako je rečeno Info centru, lica koja se nalaze u samoizolaciji su građani koji su boravili u inostranstvu ili lica koja su bila u kontaktu sa njima.

Ovaj broj prati se na dnevnom nivou a iz Štaba za vanredne situacije svakodnevno apeluju na sve građane u samoizolaciji da se najstrožije pridržavaju svih mera i ni u jednom momentu ne napuštaju objekte u kojima se nalaze.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.