Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu održana prezentacija poziva i konkursa NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje održala je juče prezentaciju u sali Skupštine opštine Lebane a tema je bila promocija poziva i konkursa objavljenog 22. februara na sajtu NSZ. Reč je o 12 javnih poziva i konkursa koji se odnose na realizaciju finansijskih programa i mera aktivne politike zapošljavanja u 2019. godini.

Ukupna otpremnina od 12 javnih poziva i programa, dva su namenjena nezaposlenim licima, ostalih deset se odnose na samog poslodavca, odnosno mogućnost korišćenja tih programa i mera nacionalne službe za zapošljavanje.

Javne pozive i konkurse prezentovali su: Dejan Stanković, direktor filijale, Vladan Dimitrijević, organizator dodatnog obrazovanja i obuke i Goran Janković, organizator programa zapošljavanja.

Prisutnima se obratila Nataša Stojanović, pomoćnik predsednika opštine, kazavši da je Lebane uvek imalo odličnu saradnju i da je ove godine opština lokalnim akcionim planom zapošljavanja predvidela ukupno pet miliona, od toga su tri miliona sredstva nacionalne službe za zapošljavnje a dva miliona ispred lokalne samouprave.

Načelnica opštinske uprave Tanja Bogdanović, obratila se prisutnima i zahvalila na divnoj saradnji.

 

(ICJ)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.