COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

U Lebanu počela masovna imunizacija u seoskim mesnim zajednicama, predsednik Bogdanović obišao Prekopčelicu, Svinjaricu i Štulac

U organizaciji Doma zdravlja i lokalne samouprave na teritoriji opštine Lebane danas je počela masovna imunizacija na terenu, u seoskim mesnim zajednicama, bez prethodnog elektronskog prijavljivanja i zakazivanja. Na raspolaganju je kineska vakcina Sinofarm, a sa sobom je potrebno poneti samo ličnu kartu.

Ovim povodom predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović, predsednik Skupštine Boban Pejić i direktor Doma zdravlja Vladan Stanojević obišli su Mesne zajednice Prekopčelica, Štuca, Sekicol i Svinjaricu.

Predsednik opštine Lebane sa svojim saradnicima, direktorom Doma zdravlja Vladanom Stanojevićem i timom zdravstvenih radnika posetili su u selu Štulac porodicu Mitić, koji iz zdravstvenih razloga nisu bili u mogućnosti da dođu do ambulante, te je vakcinisanje obavljeno u njihovoj porodičnoj kući.

Kako je rekao predsednik opštine u izjavi za Info centar na teritoriji Lebana sa masovnom imunizacijom nastavlja se sutra u Mesnim zajednicama: Donje Vranovce, Veliko Vojlovce, Konjino i Ždeglovo.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.