Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu pristigla prva tura mašina za novu fabriku

Večeras oko 19 sati u Lebanu su pristigla četiri šlepera iz Turske u kojima se nalaze mašine za novu fabriku, a koja će, kako je više puta u medijima najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biti svečano otvorena 8. novembra. 

Večeras oko 19 sati u Lebanu stigla četiri šlepera sa mašinama za novu fabriku.

Publicerat av Info Centar Jug den 19 september 2017

U krugu fabrike zatekli smo predsednika opštine Lebane Zorana Ilića, direktora Regionalne privredne komore Gorana Jovića, zamenika predsednika opštine Ivana Bogdanović, zamenika predsednika Skupštine Bobana Pejića, predstavnika turske kompanije i direktora „Lebanteksa“, Besima Menkaru i pomoćnicu predsednika opštine Natašu Stojanović koji nisu krili svoju sreću i zadovoljstvo jer, kako su nam kazali, sve ide po planu.

Kako smo saznali u Lebanu bi trebalo da pristigne još šesnaest šlepera sa mašinama a njihova ukupna vrednost prelazi cifru od 3 miliona evra.

    

  

(ICJ)

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.