Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

U Lebanu za sutra zakazana 2. sednica Skupštine, prenos uživo na kanalu televizije 4S i Info centru

Na ovoj sednici biće razmatran Predlog Odluke o usvajanju završnog računa za 2019. godinu, Predlog Odluke o drugoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Lebane za 2020. godinu, Predlog Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji opštine Lebane, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na mrežu ustanova PU Dečiji vrtić “Dečija radost” Lebane, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na godišnji plan rada za radnu 2020/2021. godinu za PU Dečiji vrtić “Dečija radost” Lebane, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izveštaj o radu PU Dečiji vrtić “Dečija radost” Lebane.

Odbornici će se izjašnjavati i o Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti predsedniku opštine Lebane za potpisivanje Ugovora o održavanju vodovodnih šahti i bunara, sa JKP “Vodovod” Lebane,kao i o  Predlogu  Odluke o usvajanju finanasijskog izveštaja sa izveštajem revizora za 2019. godinu JKP “Vodovod” Lebane. Posebno važno je i pitanje koje se odnosi na  Predlog Odluke o platama, naknadama i drugim primanjima izabranih i postavljenih lica u organima opštine Lebane i naknadama odbornika Skupštine opštine Lebane. Pred odbornicima će se naći i predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnih i Nadzornih odbora javnih preduzeća i ustanova, Školskih odbora, kao i imenovanje vršioca dužnosti  direktora JP Veterinarska stanica.

Odbornici SO Lebane izajasniće se i o predlozima rešenja za izbor svih odbora važnih za funkcionisanje lokalne samouprave, kao što su Odbor za izbor i imenovanja, Odbor za propise i upravu, Odbor za društveno-ekonomski razvoj, privredu i finansije, Odbor za društvene delatnosti, Odbor za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti, Odbor za rad i razvoj mesnih zajednica, Odbor za poljoprivredu i razvoj sela, Odbor za zaštitu i unapređenje životne sredine, Odbor za odnose sa verskim zajednicama, Odbor za predstavnike i pritužbe, Odbor za nagrade i priznanja, Odbor za borbu protiv korupcije, Odbor za utvrđivanje predloga naziva ulica, trgova, zaselaka i delova naseljenih mesta i Odbor za socijalna pitanja.

Sednica Skupštine opštine Lebane zakazana je za 10 sati a direktan prenos sa iste građani mogu pratiti na kanalu televizije 4S i na fejsbuk stranici portala Info centar juga.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.