COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

U leskovačkom Domu zdravlja nastavljena imunizacija zdravstvenih radnika – Vakcinisao se i gradonačelnik Cvetanović

Danas je u leskovačkom Domu zdravlja nastavljena imunizacija zdravstvenih radnika. U prisustvu medija vakcinu je primio i Goran Cvetanović, lekar i nekadašnji zaposleni Doma zdravlja, a trenutno bolnice, koji obavlja funkciju gradonačelnika Leskovca, koji je odlučio da pruži podršku i da primer svim građanima da se vakcinišu.

Aleksandra Stojanović PR  gradonačelnika Leskovca danas je iznela podatke o trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Od 111 pristiglih rezultata za teritoriju grada Leskovca pozitivno je osam lica, dok je ukupno hospitalizovanih pacijenata u bolnici 113. Stojanovićeva je kazala da je u prethodna 24 časa u bolnicu primljeno 7 pacijenata a iz nje otpušteno 11, kao i da je 65 pacijenata na kiseoniku a 6 na respiratoru.

„Podsetiću vas da su u Opštoj bolnici vakcinisana 182 zaposlena. Danas se planira imunizacija 153 prijavljenih. Tačan broj će se znati nakon što se postupak izvrši, nakon pregleda lekara. Danas se vakcinisao i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je kao lekar, član predsedništva Srpskog lekarskog društva na nivou Srbije i član Kriznog štaba, odlučio da pruži podršku i primer svih građanima da treba da se vakcinišu. U ponedeljak će biti vakcinisani i ostali zdravstveni radnici koji trenutno rade u kabinetu gradonačelnika“ – rekla je PR gradonačelnika.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.