Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

U Medveđi danas dodeljeni ugovori za finansiranje projekata udruženja građana i verskih zajednica

U opštini Medveđa danas su dodeljeni ugovori za finansiranje projekata udruženja građana i verskih zajednica.

Udruženja građana su, po javnom konkursu koji je raspisala opština Medveđa, za ovu godinu dobila oko 1.475.000 dinara, dok je za verske zajednice odobreno 4.500.000 dinara.

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, potpisao je danas sa predstavnicima udruženja i verskih zajednica ugovore o finansiranju aktivnosti po predlozima projekata. Dodela ugovora upriličena je u sali skupštine opštine, a prema rečima predsednika opštine, udruženja građana su nešto što mi već više godina uspešno finansiramo. Svako od njih na svoj način promoviše našu opštinu, pa je tako Udruženje penzionera proglašeno za najbolje udruženje u Jablaničkom okrugu, Razigrano kolo – Vez učestvuje na svakoj manifestaciji, i tako svako udruženje za sebe. Ono što je bitno, i na šta smo ih upozorili je da na novac troše onako kako je predviđeno budžetom, jer je to prvi uslov za konkurisanje za narednu godinu, obzirom da njihove realizovane planove kontroliše revizija, tako da je važno da ta sredstva utroše na pravi način.

   

   

   

   

   

 

(Radio Medveđa)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.