COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

U Medveđi izdvojeno 900.000 dinara za pomoć najugroženijim stanovnicima

Opštinsko Veće opštine Medveđa na današnjoj sednici donelo je jednoglasnu Odluku da se iz budžeta Opštine Medveđa izdvoje novčana sredstva za pomoć najugroženijim stanovnicima na teritoriji opštine Medveđa.

Sredstva u iznosu od 900.000 dinara, biće namenjena kupovini osnovnih životnih namirnica. Roba će biti podeljena u pakete i distribuirana u što kraćem roku na terenu.

“Važno je da kao društvo delujemo sada i pokažemo solidarnost sa svojim komšijama, meštanima i svima kojima je pomoć potrebna. Time ćemo pomoći najsiromašnijim i najugroženijim stanovnicima Medveđe da lakše prežive ovu situaciju. Raspodelu će vršiti volonteri opštine Medveđa, u koordinaciji sa Crvenim Krstom i Centrom za socijalni rad na celoj teritoriji opštine Medveđa. Planiramo da sa podelom paketa počnemo od četvrtka” – rekao je zamenik zamenik komandanta Štaba za navredne situacije opštine Medveđa, Goran Ivanović.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.