Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Medveđa Sijarinska banja Sport Vesti

U Medveđi održan turnir u basketu

Na održanom turniru u basketu koji je završen za vikend, prijavljene su bile 6 ekipe iz Medveđe i okoline.


Prvo mesto osvojila je ekipa Krkobabići iz Medveđe, sa osvojenom nagradom od 30.000,00 dinara. Drugo mesto zauzela je ekipa Mažestik iz Medveđe u iznosu od 15.000,00 dinara i na trećem mestu našla se ekipa „Drink shop“ iz Lebana sa osvojenom nagradom u iznosu od 10.000,00 dinara.

Turnir je organizovao Sportski savez opštine Medveđe, a dodeli je prisustvovao i predsednik opštine Medveđa.

Nagrade, zahvalnice, pehare i majice uručene su od strane predsednika opštine Medveđa, dr Nebojše Arsića i predsednika sportskog saveza, Branislava Manasijevića. Za najboljeg strelca turnira proglašen je Jovan Rakić iz Medveđe, a u bacanju trojki nagradu je osvojio Milan Bogdanović iz Lebana.

FOTO GALERIJA:

   

   

   

   

   

   

*Kraj

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.