Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

U Medveđi proglašena vanredna situacija zbog posledica izazvanih obilnim kišnim padavinama i poplavama

Štab za vanredne situacije opštine Medveđa na osnovu procene rizika i daljeg razvoja situacije na području opštine Medveđa ugroženom usled posledica izazvanih obilnim kišnim padavinama i poplavama predložio je predsedniku opštine Medveđa da proglasi vanrednu situaciju u cilju preduzimanja hitnih i operativnih mera zaštite i spasavanja na teritoriji opštine Medveđa.

Na osnovu donetog Zaključka Štaba za vanredne situacije doneta je Odluka o proglašenju vanredne situacije na celoj teritoriji opštine Medveđa.

Vanredna situacija se proglašava zbog posledica izazvanih obilnim kišnim padavinama i poplavama, pojavom bujičnih voda, prekida u napajanju električnom energijom većeg dela teritorije opštine, oštećenja lokalne putne infrastrukture i neispravne vode za piće.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.