Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

U nedelju se održava besplatni seminar „Samoodbrana za žene“ u Leskovcu

Ninđucu klub Buđinkan Leskovac tradicionalno organizuje sedmi po redu besplatni seminar “Samoodbrana za žene”. Zahvaljujući upravi MMA Gym-a, seminar će se održati u sali specijalizovanoj za treninge borilačkih veština 3. decembra 2017. godine sa početkom počinje u 12 sati.

Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju zdravlje i život pojedinca.
Seminar će biti podeljen u tri celine, od kojih će svaka zauzimati vremenski interval od po jednog sata (12:00-13:00h, 13:10-14:10h i od 14:20-15:20h).
Tematske celine koje će biti obuhvaćene su: ● Psihologija napadača ● Anatomija i vitalne tačke ● Izvođenje udaraca ● Efikasne tehnike samoodbrane ● Situacioni trening ● Obuka od strane profesionalaca ● Improvizovana oružja ● Taktička samoodbrana ● Kombinovane tehnike ● Odbrana na zemlji
● Sačuvati život. Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII dan, predsednik Udruženja građana Ninjutsu klub Buđinkan Leskovac, prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata). Na seminaru će govoriti i službeno lice, pomoćnik komandira policijske stanice Sever u Leskovcu, Miloš Đikić, član Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac.
Od opreme poneti udobnu odeću, čiste patike, torbu ili torbicu, hemijsku olovku, i knjigu jer će se raditi tehnike sa navedenim rekvizitima.
Pozivamo sve zainteresovane pripadnice ženskog pola da prisustvuju seminaru, a ukoliko su već prisustvovale, da dođu i obnove svoje znanje. Dođite da povećamo sopstvenu bezbednost, poručuju iz Nindjucu kluba Buđinkan Leskovac.
Prostorije MMA Gym-a gde će se održati seminar nalaze se u ulici Kralja Petra I, broj 13 (preko puta restorana Gurman).