Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U okviru Dečje nedelje u petak koncert pop pevačice Mari Mari u Lebanu

U okviru Dečje nedelje danas, sa početkom od 12 sati na platou Doma kulture, biće održan koncert poznate pop pevačice i kompozitorke Mari Mari. Koncert je namenjen predškolskoj i školskoj deci, kao poklon u okviru Dečje nedelje.

Pre koncerta stručnim saradnicima osnovnih i srednjih škola biće dodeljene knjige „Armagedon“ autora Vlade Arsića u izdanju fondacije „Tijana Jurić“, a u cilju osvešćivanja i prepoznavanja potencijalnih problema i opasnosti koje vrebaju našu decu iz realnog i virtuelnog sveta društvenih mreža.

Roman „Armagedon“ razotkriva potresne istinite događaje koji su se desili na teritoriji Republike Srbije i načine na koji predatori vrebaju svoje žrtve, kakve nas opasnosti vrebaju na internetu, kako da prepoznamo situacije koje mogu biti rizične i kobne za našu decu, kako da ih sprečimo i predupredimo.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.