Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Sport Vesti

U selu Kacabać počela izgradnja sportskog terena

U bojničkom selu Kacabać danas su počeli radovi na izgradnji sportskog terena u sklopu školskog dvorišta. Predsednik opštine Nebojša Nenadović prisustvovao je, sa svojim saradnicima, početku izvođenja radova i ovom prilikom kazao da je Kacabać osma mesna zajednica koja će dobiti sportski teren.

ICJ – Izgradnja sportskog terena u selu Kacabać
ICJ – Kacabać

„Za nekih 30 do 40 dana sva deca iz sela Kacabać imaće jedan lep sportski teren. Novi sportski teren biće izgrađen u okviru školskog dvorišta što će omogućiti bavljenje sportom i organizovanje Opštinske lige u malom fudbalu koja je uvedena prošlog leta. Ovo će biti osma mesna zajednica a do kraja leta očekujem da ovakav teren dobiju i deca u Gornjem Brijanju, Gornjem Brestovcu, Crkvici i Dragovcu“- kazao je Nenadović.

ICJ – Početak radova – Kacabać
ICJ – Kacabać

Vrednost ove investicije je oko dva miliona dinara sa PDV-om.

 

Info centar juga

 

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.