Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

U Šilovu održan Memorijalni turnir pod nazivom „Slaviša Miljković“

U Šilovu je u nedelju održan, dvadeset prvi po redu, Memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Slaviša Miljković“. Na turniru je učestvovalo 10 ekipa, od toga 3 u kategoriji pionira i 7 u kategoriji seniora.

Memorijalni turnir „Slaviša Miljković“, u malom fudbalu, održava se počev od 2000. godine u čast vojnika Slaviše Miljkovića iz Šilova koji je poginuo prilikom bombardovanja bolnice Dragiša Mišović u Beogradu.

U kategoriji pionira prvo mesto osvojila je ekipa „Poker Šilovo“ iz Šilova, drugo mesto „Pink Panter“ iz Lebana i treće mesto pripalo je ekipi „Loko Loko“ iz Lebana. U kategoriji seniora ubedljivu pobedu ponela je ekipa „Slaviša Miljković“ iz Šilova.

Memorijalni turnir „Slaviša Miljković“ u Šilovu organizovan je pod pokroviteljstvom opštine Lebane a nagrade su podelili sekretar Sportskog saveza, Miroslav Stošić i predsednik Udruženja boraca rata od 1990. godine Siniša Stanković.

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović priredio je prijem, dan pre održavanja turnira, u svom kabinetu za članove Organizacionog odbora memorijalnog turnira „Slaviša Miljković“, članove Sportskog saveza Lebana i porodicu nastradalog po kome turnir nosi ime i tom prilikom predao nagrade koje su, po završetku turnira, uručene pobednicima a koje je obezbedila opština Lebane.

 

infocentarjug.rs