Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

U utorak bez struje Negosavlje, Crni Vrh, Pusto Šilovo i Čokotanci

Operator distributivnog sistema „EPS Distribucija“ doo Beograd Ogranak Leskovac, pogon Lebane obaveštava svoje kupce sa područja opštine Medveđa da ćemo u utorak 16. januara 2018. godine u vremenu od 09 – 15 časova, zbog radova na remont stubnih trafostanica u Pustom Šilovu i Crnom Vrhu, biti primorani da isključimo napon svim korisnicima distributivnog sistema u naseljima: Negosavlje, Crni Vrh, Pusto Šilovo i Čokotanci.

Ogranak Leskovac, pogon Lebane, RJ Medveđa se ovom prilikom izvinjava svim svojim kupcima koji će zbog planiranih radova ostati bez napona, navodi se u saopštenju.

 

(Kraj)

 

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.