COVID-19 Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

U Vlasotincu pada broj prvih pregleda, situacija i dalje složena

Epidemiološka situacija na području opštine Vlasotince i dalje je veoma složena, mada se broj prvih pregleda smanjuje, rečeno je sinoć na sednici Štaba za vanredne situacije. Do sada je sa dve doze imunizovano 44,4 odsto građana starijih od 18 godina, a članovi štaba podsećaju još jednom da je vakcinacija jedini način da se izađe iz ove situacije.

Rendtgen aparat ponovo radi, serviseri su ustanovili da je aparat ispravan, a da je verovatni uzrok prestanka rada bio pad električnog napona.

Članovi štaba za vanredne situacije opštine Vlasotince usvojili su i plan zimskog održavanja opštinskih puteva i ulica. Sezona zimskog održavanja traje od 1. novembra tekuće do 31. marta naredne godine. Izvođač će se znati nakon sprovođenja tendera.

 

infocentarjug.rs

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.