COVID-19 Društvo Srbija Vesti

Vakcinacija prvih 1.000 građana Srbije koji su se dobrovoljno prijavili preko portala eUprave počinje sutra

Vakcinacija prvih 1.000 građana Srbije koji su se dobrovoljno prijavili preko portala eUprave, a koji imaju preko 75 godina, počinje sutra.

Tu informaciju „Blicu“ je potvrdila i ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Darija Kisić Tepavčević koja je kazala da je starosni kriterijum odlučio ko će biti prioriteti.

„U pitanju su osobe starije od 75 godina koje su izrazile interesovanje za vakcinu, biće vakcinisani građani širom Srbije“, navela je Kisić Tepavčević dodajući da će narednih dana biti određena dinamika vakcinisanja i ostalih građana koji su se za vakcinu prijavili preko portala e-Uprava.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.