Jug Srbije Lebane Sport Vesti

VIDOVDANSKI TURNIR – Večeras se igraju četvrtfinalne utakmice

Tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu uveliko je u toku a organizatori ovog turnira za večeras najavljuju pravi spektakl za ljubitelje ovog sporta.

Večeras (11.07.2017.) su na programu četvrtfinalne utakmice i to :

Od 19:30  – Skuteri Vlada Invest – Tarmi Ričmi

Od 20:30 – Caje gradnja Đinđuša – Maksa Medveđa

Od 21:30 – Duo Fratelo (Kalča) – Krčma kod Marka, Ivestprodukt, MM Sport

Od 22:30 – Fasade Bembela Leskovac – S.K. Max Bet Bošnjace 

Po rečima organizatora, večeras se očekuju neizvesne utakmice, veliki broj reprezentativaca i profesionalaca fudbala u borbi za pehar ovog prestižnog turnira na jugu Srbije.

Pobedničkoj ekipi u seniorskoj kategoriji za osvojeno I mesto pripašće 100.000 dinara, a drugoplasirana ekipa dobiće nagradu u iznosu od 40.000 dinara a trećeplasirana 15.000 dinara. U kategoriji veterana za osvojeno I mesto novčana nagrada je 5.000 dinara dok će seniori i veterani za osvojeno prvo i drugo mesto dobiti pehar i diplomu. Petlići i pioniri za I i II mesto dobiće pehar, medalje i diplome.

Organizator ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira je Sportsko rekreativni centar Lebane u saradnji sa Opštinskim Fudbalskim savezom, Sportskim savezom i FK „Radan“ Lebane. Predsednik organizacionog odbora Dejan Kostić, direktor JKP „Vodovod“ Lebane a direktor ovogodišnjeg turnira je Miloš Stevanović iz Sportsko rekreativnog centra u Lebanu.

Generalni pokrovitelj Vidovdanskog turnira je opština Lebane.