Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Više hiljada građana u Leskovcu dalo podršku predsedniku Vučiću

Više hiljada građana Jablaničkog okruga danas se okupilo na platou ispred Narodnog muzeja Leskovac i nakon toga krenulo u mirnu protestnu šetnju ulicama Leskovca u znak podrške predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću nakon naslovnica lista NIN i lista Danas na kojima je predesednik Vučić predstavljen kao meta.

Građani Leskovca smatraju da ove naslovnice predstavljaju udar na čitavu Srbiju, na predsednika Vučića koji nastoji da očuva mir, stabilnost i ugled Republike Srbije u čitavom svetu. Više hiljada ljudi šetalo je ulicama Leskovca noseći transparetne na kojima je pisalo „NASILJE NIJE HRABROST“, „NASILJE NIJE MOJ IZBOR“, „LESKOVAC JE UZ VUČIĆA“, „NAŠE METE SU MIR I STABILNOST“ i „NASILJE NIJE BUDUĆNOST“.

Nakon okupljanja građani su se u koloni kretali do zgrade Skupštine grada, potom Mlinskom i ulicom Ilije Strele, Širokom čaršijom i Bulevarom oslobođenja pa sve do mesta gde su i pošli u protesnu šetnju.

 

Foto:Grad Leskovac

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.